Tjek vores studenterradio

oktober 10, 2021 0 Comments

Pure airwave var en studenterradiostation, der sendte i over 15 år. Det var en blanding af klassisk og nutidig musik, med masser af reklamer og snak.

Denne station modtog Rs 3 millioner fra Ministeriet for Information og Radio i 2012. Det endte som en af de største fejl i Indiens historie. Boses ingeniører siger, at dette er et eksempel på, hvordan AI kan bruges til at tjene penge på reklame – uden menneskeligt personale overhovedet involveret!

Vi vil gerne præsentere dig for en studenterradiostation:

Stationen er dedikeret til det polske sprog og kultur og har programmer på russisk og engelsk samt live -udsendelser fra hele verden. Radio Ujazdysz er også tilgængelig via det polsksprogede websted for organisationen “Radio Ujazdysz”.

I radioen er der et meget stort hul mellem lyttere og producenter. Lytterne er normalt unge mennesker, der ikke har en præcis forståelse for radioindustrien. Der er behov for kreative nye ideer fra kreative mennesker, der kan tænke på nye måder.

Disse stationer producerer indhold af høj kvalitet på en let måde at forstå af publikum. De leverer ikke kun, hvad de vil, men giver også nyttig information, der også kan bruges af andre stationer til deres indhold.

Vi bør ikke tænke på disse stationer som konkurrenter med vores niche -radioer, men som komplementære partnere i branchen. De hjælper os med at levere kvalitetsindhold i stor skala til alle vores målgruppesegmenter og skaber mange flere muligheder for annoncører og annoncørers kunder for at nå deres målgruppe meget lettere end før, når de lytter til deres lokale station.

Lyt til vores radio

Lyt til dine foretrukne radioprogrammer. Lyt derefter til dem på din computers højttalere.

En radiostation er et lydmedium til at formidle information om de programmer, der udsendes, kunstnerne, der udfører eller giver kommentarer.

Du kan lytte til vores radiostation

Som lytter til vores radio har du måske spekuleret på, hvad der er forskellen mellem de to. Så har du måske spurgt, hvordan det virker? Og hvad er dens funktioner.

Når du lytter online, måske med din mobilenhed, din browser eller endda på en set-top-boks eller bærbar computer, bliver dine ører konstant bombarderet af reklamemeddelelser. Selvom de fleste af dem ikke er skadelige for dig, men de kan være irriterende, hvis de ikke kontrolleres af en annoncør. Det er her, de fleste digitale marketingvirksomheder kommer ind – de leverer reklamebeskederne til brugerens ører via deres software kaldet AdSense (AdWords), der giver brugerne mulighed for at downloade annoncerne og derefter beslutte, om de vil downloade det eller ej.

Dette afsnit introducerer introduktionen af radiostationen, den er for studerende.

Den indledende del af dette afsnit er at introducere de spillere, der er involveret i denne forretning, primært radiostationens ledelse

Radiostationer drives primært af studerende, så det er en ideel mulighed for dem at øve deres færdigheder, før de går videre til større og bedre projekter.