Lyt til vores radio

oktober 10, 2021 0 Comments

Radio er en reklameform, der har eksisteret siden grækernes tid. Denne form for medier bruges ofte som en måde at promovere produkter og tjenester.

I Indien er radioreklamer vokset hurtigt, efterhånden som folk er begyndt at bruge det som et alternativ til fjernsyns- og trykte reklamer. Radio er ved at blive en af de vigtigste former for reklame for virksomheder, der ønsker at nå deres kunder direkte via annoncer, uden at skulle betale for det via tv og trykte reklamer.

Radioindustrien i Indien domineres af to store spillere: STAR (Swaraj Abhiyan) og Zee Media (ZEE Radio). STAR tilbyder musikkanaler i høj kvalitet som “SiriusXM” og “Passion FM”, mens ZEE Media beskæftiger sig med nyhedskanaler som “CNN IBN”. Radioindustrien

Radio er en fantastisk måde at få forbindelse til dit publikum og opbygge et stærkt forhold. Men i dag er radio meget forskellig fra sin guldalder i 1950’erne og 1960’erne. I de dage blev lyttere betragtet som værdifulde kunder, der var vigtige for annoncører, men i dag ligner radio mere et marketingværktøj for virksomheder.

I fremtiden vil radio kunne bruge AI -teknologi, der kan generere podcasting -indhold i stor skala og bruges som et marketingværktøj i stedet for at forsøge at levere reklamebeskeder direkte.

Vi har mange emner for studerende på vores radio

En studenterradiostation er en kanal, der er dedikeret til at præsentere information om verden omkring os. Det kan være en uddannelseskanal, en podcast -kanal eller bare en kanal, hvor folk kan tale om alt.

Nogle interessante emner på vores radio er:

Vores nuværende radiostation har en række funktioner, som vi ønsker at inkludere i vores næste generations radiostation.

Eleverne vil lære at oprette radioannoncer, så vi har oprettet denne podcast til dem. Den indeholder podcasts til studerende med forskellige emner om radioreklame.